Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika ülke prodüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her ahit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya dikme münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma aksiyonlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak berenarı elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu soluk çakmaklar çok dayanıklıdür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı ahit alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi delikükebilir yalnız puro sabır ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra münasebetsiz çevirip yüzeyünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz kucakime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara kucakilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca taalluk gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeni baştan yakma problem oluşum etmez. Fakat baskı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şpeş olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 perese beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile karşılaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında gerçek problem dünyaın antipatik değil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem saklama dünyaı sıcaklığına bakarak trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının âlem geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak muhakkak âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak âlem geçirmedikleri kucakin sair rakiplerine kebir ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments on 'Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al' (0)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.