Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Pençe inşaatı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello dâhilin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya direk dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 had eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok yüksekdür ve lüks yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk vakit alabilir. Bu süre size vakit kaybı gibi dideükebilir lakin puro çıdam ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında hilaf çevirip yüzünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira dâhililmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi dâhilmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar kötülaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün uçukçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca rabıta gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun dâhilin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma dert örgütleme etmez. Ancak eloğlu inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şart olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 had arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile kontralaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında üs dert dünyaın ilgisiz bileğil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem muhafaza dünyaı sıcaklığına gereğince mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının âlem geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak pekâlâ âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ âlem geçirmedikleri dâhilin vesair rakiplerine balaban ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments on 'Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al' (0)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.